Gazete Vatan Logo
Basketbol Obradovic'i çıldırtan olay

Obradovic'i çıldırtan olay

Türkiye Basketbol Ligi 20. hafta maçında Fenerbahçe Ülker evinde TOFAŞ'ı konuk etti.

Obradovic'i çıldırtan olay

Beko Basketbol Ligi'nde 8 maçlık galibiyet serisine 9. halkayı da eklemek isteyen F.Bahçe Ülker dün Tofaş'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler, rakibini son özellikle çeyrekteki etkili oyunuyla 11 sayı farkla 70-59 mağlup etti ancak karşılaşmanın ardından skordan daha çok konuşulan şey son çeyrekte Zeljko Obradovic ile Nemanja Bjelica arasında yaşananlardı.

Sezon başında kendi çizdiği hücuma uymayıp 3'lük deneyip isabet bulan Melih Mahmutoğlu'na büyük tepki gösteren Obradovic dün benzer bir çıkışı, ancak bu kez daha sert şekilde, Bjelica'ya yaptı.

SALONU TERK ETTİ

Maçın 4. çeyreği F.Bahçe Ülker üstünlüğüyle devam ederken boş pozisyonda çok kötü bir şut atan ve topu çembere dahi değdiremeyen Bjelica ile Bo McCalebb arasında kısa bir ağız dalaşı yaşandı. Bunun üzerine oyun durduğunda Obradovic, Bjelica'yı oyundan aldı.

Sırp oyuncu kenara gelirken Obradovic bir anda kolundan tutarak Bjelica'yı soyunma odasına gönderdi. Bjelica buna karşılık vermek için geri dönmek istese de Obradovic bir kez daha oyuncusunun koluna girdi ve "Git buradan. Bu akşam artık oynamayacaksın" diye bağırdı. Bunun üzerine Bjelica'nın maçın sonunu beklemeden salondan ayrıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı