Gazete Vatan Logo
Futbol 'Yanındakileri adam zannediyor'

'Yanındakileri adam zannediyor'

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Recep Özcan'dan bomba açıklamalar...

'Yanındakileri adam zannediyor'

Son günlerde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında Sivas ve İstanbul valiliklerine dilekçe veren Recep Özcan, Yıldırım'ın aldığı hak mahrumiyeti cezası ile birlikte görevinin tamamlandığını belirtti. Basın mensuplarına açıklamalar yapan Özcan şöyle konuştu:

"ARTIK GÖREVİM BİTTİ"

"Beni ihraç edebilirler ama yakamdaki Fenerbahçe rozetini sökemezler. Artık görevim bitti. Elazığspor maçı için dilekçe yazmama gerek kalmadı çünkü Aziz Yıldırım 90 günlük hak mahrumiyeti cezası aldı."

Fenerbahçeliler'in Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı yürüyüşe Aziz Yıldırım'ın da katılmasını ve futbolcuların bu yürüyüş hakkındaki açıklamalarının da değerlendiren Özcan, "Aziz Yıldırım siyasette iyidir. Genel Başkan Yardımcısı olur. O yürüyüşte de siyasi bir figür gibiydi. Futbolcular kramponlu işçilerdir. Son oynanan Kasımpaşa maçında, bu yürüyüşle ilgili bir yorumda bulunmamaları gerekiyordu. Bu yönde dememçler vermemleri gerekiyordu" şeklinde konuştu.

"BU GERÇEK BİR ANLAŞMA OLAMAZ"

Fenerbahçe'nin Adidas ile yaptığı sponsorluk anlaşması için de çarpıcı açıklamalar yapan Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Abdullah Kiğılı yapılan anlaşma töreninde, 'Türkiye'de yapılmış en iyi anlaşma' cümlesini kullandı. Fenerbahçe'nin bu anlaşmadan yıllık 8.5 milyon dolar gelir elde edeceğini söyledi. Zannedersem Galatasaray'n Nike ile yaptığı yıllık 8 milyon euro'luk anlaşmayı bilmiyorlar. Sizce de Euro dolardan büyük değil mi? Bu anlaşma gerçek bir anlaşma olamaz. Adidas nasıl böyle bir protokole imza atar anlamış değilim. Çünkü Fenerbahçe'nin daha geleceği bile belli değil. Bu anlşaşma olsa olsa bir iyi niyet sözleşmesidir. Resmi değildir. Yakında konuyla ilgili Almanya'ya gidip araştırma yapacağım."

Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılmasının da yanlış olduğunu ifade eden Özcan, "RTÜK bile ceza istiyor. Yargıda cezası onanmış Aziz Yıldırım'ı televizyona çıkartıp masum bir şekilde gösteriyorlar. Bunun ceza olduğunu ve her önüne gelenin televizyona çıkamayacağını RTÜK'ün de bilmesi gerekiyor."

"BAŞKAN YANINDAKİLERİ ADAM ZANNEDİYOR"

Recep Özcan açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Başkan şu anda yanındaki insanları adam zannediyor. Ama içeriye girince görecek ki yanında hiç kimsecikler yokmuş. Yönetime girip de yönetim kurulu toplantılarına katılmayan isimler var. Bunları duyuyorum ve aralarında pişman olanlar da var. Aziz Yıldırım Türk futboluna ihanet eden bir numaralı isimdir. Türk futboluna ihanet eden iki numaralı isim ise Mehmet Ali Aydınlar'dır. Çünkü görevini yapmamıştır. Aydınlar, Fenerbahçe'de divan başkanlığı seçimini kaybettiği gün genel kuruldaki seçimi de kaybetti. Hatta içimde bu seçimle ilgili ittifak kuşkusu bile var."

Haberin Devamı