Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal’a basketbolda Sompo Japan desteği

Kartal’a basketbolda Sompo Japan desteği

Siyah-beyazlıların erkek basketbol takımı, bu sezon ‘Beşiktaş Sompo Japan’ ismiyle mücadele edecek

Kartal’a basketbolda Sompo Japan desteği

BEŞİKTAŞ ile Sompo Japan Sigorta arasında 1 yıllık isim sponsorluğu sözleşmesi dün imzalandı. Anlaşmaya göre, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın adı ‘Beşiktaş Sompo Japan’ olarak değiştirildi ve siyah-beyazlı takımın formasında ‘Sompo Japan Sigorta’ reklamının yer alacağı açıklandı.
TÖRENDE konuşan Fikret Orman, “Çok önemli bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Bu yıl maçlarımızı Sinan Erdem’de oynayacağız. Seyirci yasağı olan maçlarımızı ise Akatlar Arena’da yapacağız. Taraftarımızı maçlara bekliyoruz. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz.
AKATLAR Arena bize yetmiyor. 12 ila 15 bin kişilik bir salon için çalışmalara başladık. İçinde antrenman salonları ve sağlık merkezleri de bulunan bir kompleks yapmak istiyoruz. Projeye başladık, izin aşamasındayız. Bitince lansmanını yapacağız” diye konuştu.
‘Beşiktaş, Japonya’da tanınan bir marka’
SOMPO Japan Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Shinobu Arimoto ise imza töreninde şöyle konuştu: “Beşiktaş, Türkiye’nin en eski ve tanınmış kulüplerinden biri. Aynı zamanda Japonya’da da tanınan bir marka. Bu tanınırlığın daha da artacağına inanıyorum. Sompo Japan Sigorta ile Beşiktaş arasındaki iş birliğinin uzun seneler devam edecek bir başarı hikayesi olacağına eminim.”

Haberin Devamı