Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Herkesi susturacağız'

'Herkesi susturacağız'

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Torku Konyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

'Herkesi susturacağız'

“Bu ülkedeki insanların çoğunluğu iyi oynamayı, fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor. Takımımla herkese ispatlayacağım çok şeyler olacak.”

KAZANSA da eleştirilerin hedefi olan Pereira, maç sonu iddialı konuştu. Galibiyeti hak ettiklerini belirten Portekizli şunları söyledi: “Takımım çok bilinçli bir görüntü sergiledi. Rakibin gol pozisyonunu hatırlamıyorum. Kaliteli bir kadromuz var. Takım olduğumuzu, birarada olduğumuzu ispatladık. Hedefler doğrultusunda gidiyoruz. Taraftarımızı sezon sonu istediği başarıya ulaştıracağız.

‘TENİS MAÇI DEĞİL’

İYİ oynamak, topu kontrol etmek, oyunu domine etmek ve rakibe pozisyon vermeyip pozisyon üretmektir. Bu ülkede insanların çoğunluğu iyi oynamayı fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor. Futbolu, tenis maçı gibi görmüyorum. Böyle oynayan takımlara ‘iyi oynuyor’ deniliyor. Bana göre futbol pozisyon vermemek, oyunun çoğunu rakip alanda oynayıp, baskı yapmaktır.

YAPTIĞIM işten gurur duyuyorum. Çok fazla ispatlayacağımız şey var. Bu ülkede herkesi susturacağız. Bunu tek başıma değil, takımımla yapacağım. Çok şeyi ispat edeceğiz. Sezon sonunda kimin güleceğini hep birlikte göreceğiz.”

Haberin Devamı