Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Pereira’yı sinirlendiren soru

Pereira’yı sinirlendiren soru

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-0 kazandıkları Osmanlıspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Pereira’yı sinirlendiren soru

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Pereira şunları söyledi;

Bu akşam zorlu bir rakip ile oynadık. Deplasmanda zor oldu her şey. Ajax ve Galatasaray gibi iki tane mücadele gücü yüksek maçı geride bıraktık. Bu akşam takım olarak çok büyük mücadele gösterdik. Kolay değildi ama başardık. Çok önemli bir galibiyet yaşadık. Rakibimiz Galatasaray’ı mağlup etmişti. 3 puan bizim için çok önemliydi ve bunu başardığımı için mutluyuz.

Vitor Pereira, taraftarın kötü oyun tepkisini soran muhabire ise şunları söyledi;

Bana artık dalga geçer gibi, saçma sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir takım var mıydı yok muydu? Aynı şekilde Galatasaray maçında da öyleydi. Bunların artık farkına varın. Bu sorulardan iyice sıkıldım. Bana böyle salakça sorular sormayın.

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü, bunları söyledikten sonra sinirli bir şekilde röportajı terk etti.

Pereira'dan Ersun Yanal cevabı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya, basın toplantısında Ersun Yanal'ın tekrar takımın başına geçmesi için yaptığı kampanya için ne düşündüğü soruldu.

Haberin Devamı

Bu durumlara alışık olduğunu belirten Portekizli hoca, ''Bizim şu anda yapmamız gereken, işimize devam etmek. Yaptığımız işe inancımızı kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben kesinlikle eminim ki sezon sonunda biz bu şekilde yolumuza devam edersek kutlayacak çok fazla sebebimiz olacak. Sizin söylediğiniz bu konulara ben alışığım zaten. Bu ilk defa olmuyor. Bu tarz spekülasyonlar hayatımda ilk defa başıma gelmiyor. Böyle spekülasyonları diğer çalıştığım liglerde de gördüm. Bu spekülasyonlara ve bu baskılara ben fazlasıyla alışkınım. 2 tane kendi sahamızda oynadığımız maçı geride bıraktık. 2 tane önemli karşılaşmaydı ve maçın başından sonuna kadar taraftarlarımız bize destek verdi. Benim için önemli olan bu. Ben taraftarımızla çok mutluyum. Onların desteğini görmekten çok memnunum. Spekülasyonlarla ilgili sorduğunuz bu sorularla ilgili çok fazla bir cevabım yok. Bu spekülasyonlara verecek bir cevabım yok" diye konuştu.

Haberin Devamı