Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rüştü Reçber: 'Advocaat ile yollar ayrılacaksa...'

Rüştü Reçber: 'Advocaat ile yollar ayrılacaksa...'

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Rüştü Reçber, tecrübeli eldiven Volkan Demirel'e destek çıktı ve ekledi: "Volkan Demirel, futbolu bırakana kadar Fenerbahçe’de kalmalıdır."

Rüştü Reçber: 'Advocaat ile yollar ayrılacaksa...'

Rüştü Reçber şöyle konuştu:

"Ali Şen bu işin duayenlerinden biri. Fenerbahçe için yol göstericilerden birisi. Onun konuşmalarını onaylamak gibi bir düşüncede değiliz. Advocaat ile yollar ayrılacaksa ve teknik direktör getirilecekse Yılmaz Vural ile devam edilebilir. Hem uzun yıllardır hayalini gerçekleştirmiş olur, hem de Yılmaz Vural için geç kalındığı görülmüş olur. Belki de uzun yıllar Yılmaz hoca ile çalışabilir. Ali Koç’un adaylığa girip erken seçim konusu gündemde. Bir durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra karar verilmesi lazım. Önemli değişikliklerin olması gerektiği düşüncesindeyiz. Çatırdamalar başladı. Aziz Yıldırım’ın kararı önemli. Daha önce bazı görüşlerini paylaştı. Eğer devam etmeyecekse, Ali Koç var. O da kendisini hazır hissediyor. Olası bir kongrede adaylığını açıklamıştı. Bence sayın başkanın gösterdiği yol çok doğrudur. Bence bir araya gelinip karar verilebilir."

Fenerbahçe'de görev alır mı?

Rüştü Reçber, “Benim zaten amacım gerek Fenerbahçe, gerek Federasyonda çalışmak. Böyle bir niyetim olur. Yarın öbür gün Fenerbahçe de olabilir. Üzerimize düşen görevi yapabiliriz. Ben veya benim gibi arkadaşlara sunulacak görevlere göre durum değişir. Ama Fenerbahçe’ye hizmet etmek isterim." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

10 numara konusu

Eski milli kaleci, "10 numara konusunu sürekli konuştuk. En önemli özellik; fiziksel düşüklüğü çok hissedilmeye başlandı. Bu takım Avrupa Kupalarında iyi performans sergilediler ama var olan krediden yediler. Güç de kondisyon da bitti. Özgüven eksilmesi ve moralsizlik de var. Dick Advocaat’ın verdiği kararların yanlışlıkları var. Futbolcuları medyanın ötüne atması ve suçlayıcı şekilde konuşması var. Bunun bir geri dönüşünün olması gerekiyor" dedi.

Volkan Demirel yorumu

Kaleci Volkan Demirel hakkında da konuşan Rüştü Reçber, “Volkan Demirel uzun yıllardır Fenerbahçe’ye hizmet ediyor. Çok fazla bir şey demeyeceğim. Volkan, takımın ruhudur. Sahada var olan tek ruhudur. Kendisiyle de konuştum. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. İşin ilginç tarafı da adale sakatlığı yaşadığını pek hatırlamıyorum. Belinde bir sıkıntı var mı diye sordum, “Yok ağabey” dedi. Demek ki stres altında. Nasıl bir stres altında kalmışsa böyle bir sakatlık yaşadı. Ama iyileşecektir. Fenerbahçe’nin uzun yıllar devam etmesi gereken bir isimdir. Volkan Demirel, ne zaman bırakmak istiyorsa futbolu bırakana kadar Fenerbahçe’de kalmalıdır. Yöneticilerin bu konuda adım atması gerekir" diye görüş bildirdi.

Haberin Devamı

(Radyospor)