Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!

Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!

Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!

Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19 takımları, Yunanistan'da düzenlenen özel maçta kozlarını paylaştı. Suudi Arabistan Futbol Federasyon tarafından 17 takımın katılımıyla düzenlenen Uluslararası Al Abtal Turnuvası’ndaki 4. maçta kazanan taraf 3-0'lık skorla Panathinaikos U19 oldu.

Fenerbahçe U19 Teknik Direktörü Semih Şentürk ile Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşmayı beraber takip etti.

TERİM O İSMİ ÇOK BEĞENDİ

Fanatik'in haberine göre Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-lacivertlilerin 18 yaşındaki stoperi Mehmet Can Gülerer’i performansından dolayı çok beğendi.

Haberin devamında daha önce de Bulgaristan ve İspanya’da da düzenlenen turnuvalarda Lille ve Antwerp gibi Avrupa kulüplerinin scoutlarını peşine takan başarılı stoperin sezon boyunca İsmail Kartal tarafından da A Takım idmanlarında değerlendirildiği kaydedildi.